Sandy Schurkens

In februari 2003 ben ik afgestudeerd als logopedist. Per december 2013 ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk. Hiervoor heb ik 7 1/2 jaar gewerkt bij Medisch Orthopedagogisch Centrum ’t Kabouterhuis. Tevens heb ik onder meer bij het Audiologisch Centrum en speciaal basisonderwijs (SBO) De Kans gewerkt.
Ik behandel kinderen van alle leeftijden. Mijn specialisatie ligt bij jonge kinderen met spraaktaal- en communicatieproblemen. Ook heb ik ervaring met kinderen met complexe ontwikkelingsproblematiek. De behandeling richt zich op het stimuleren van de spraaktaalontwikkeling en het optimaliseren van de communicatie tussen ouders en kind en de directe omgeving.
Goed kunnen communiceren is de basis voor een kind om zich prettig te voelen en zich te kunnen ontwikkelen. Intensieve samenwerking met ouders vind ik van groot belang.
Jaarlijks volg ik cursussen en woon ik nascholingsdagen bij. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; het Hanen© Ouderprogramma, video-interactiebegeleiding, Communicatieve taaltherapie, Hodson en Paden, Denkstimulerende Gespreksmethodiek (DGM), Nederlands met ondersteunende Gebaren (NmG), OMFT (oromyofunctionele therapie) en Dunstan babytaal.
Maandag, woensdag en vrijdag zijn mijn werkdagen op de praktijk en ben ik persoonlijk bereikbaar.